Je wilt je rijbewijs halen... of misschien ben je al begonnen!

Een belangrijk deel van je rijopleiding zijn natuurlijk de rijlessen, maar wat ook absoluut belangrijk is, is de theorie. En dat is niet altijd het gemakkelijkste onderdeel..... Vaak krijgen wij te horen dat het leren van de stof erg lastig kan zijn.

Daarom willen wij je graag informeren over onze ééndaagse theoriecursus.

Ook als je bij een andere rijschool rijdt ben je van harte welkom!

Deze dag verzorgen wij ca. 1 x per maand en gedurende deze dag krijg je alle theoriestof aangeboden die je nodig hebt voor het CBR-theorie-examen.

Je krijgt de theorie aangeboden door middel van (digitale) plaatjes, filmpjes en je krijgt tips én een informatiepakket waar alles nog eens beknopt uitgelegd wordt. Verder maken we die dag proefexamens en komt ook het onderwerp gevaarherkenning aan bod.

De theoriecursus wordt gegeven in het centrum van Sneek, in het pand van Stichting Datsja (voormalig pand Sneker Pan). Per cursusdag ontvangen wij maximaal 8 cursisten, zodat er voor ieders vragen genoeg tijd is.

De eerstvolgende maandag na elke theoriedag vindt het theorie-examen plaats. Dit kan uiteraard in overleg ook op een andere dag, mocht dat nodig zijn. De kosten van de theoriedag bedragen  75,-. (excl. theorie-examen).

 

Vragen of aanmelden?   

 

Klik hier! 

 

Je theorie in 1 dag halen nabij Joure (Sneek)

Met de theorie cursus van Autorijschool Hoekstra haal jij je theorie examen in 1 dag. Woon jij in Joure, Sneek of elders in Friesland en wil je zo snel als mogelijk van je theorie-examen af zijn? Met onze cursus word jij in één dag klaargestoomd voor het examen.

De cursus wordt 1 keer per maand door ons aangeboden. Na afloop kun je meteen deelnemen aan het CBR theorie examen. Om te zorgen dat we aan iedereen voldoende tijd kunnen besteden, is er per cursus ruimte voor maximaal 8 personen.

 

Direct aanmelden

 

Theorie cursus volgen bij Autorijschool Hoekstra

  • Rijschool met een hoog slagingspercentage
  • In slechts 1 dag je auto theorie examen gehaald
  • Voldoende persoonlijk contact en uitleg tijdens de theoriecursus
  • Alle aspecten op het gebied van autotheorie komen aan bod
  • Voor slechts € 75,- (exclusief het theorie-examen)
  • Voor mensen uit Joure, Sneek en de rest van Friesland
  • Ook praktijklessen volgen? Meld je aan voor een gratis proefles

Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 141 841 66, of meld je aan via onze website.

 

Direct aanmelden

 

Rijschool met een hoog slagingspercentage

Als rijschool heeft Autorijschool Hoekstra een hoog slagingspercentage. Dat betekent dat veel van onze cursisten gelijk slagen voor hun auto theorie-examen. Ook geldt dit voor leerlingen die praktijklessen bij ons volgen. Dit hoge slagingspercentage heeft te maken met de vaste rijinstructeurs die de lessen verzorgen. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.

“Autorijschool Hoekstra garandeert natuurlijk niets, maar heeft wel al jaren een hoog slagingspercentage.”

Handige theorie cursus voor mensen in Friesland

Of je nu al begonnen bent met lessen voor je rijbewijs of niet, door je theorie examen in 1 dag te halen heb je deze alvast in de pocket. Onze handige cursus wordt aangeboden door middel van plaatjes, filmpjes, extra tips en een informatiepakket. Alles wordt op een heldere manier uitgelegd, zodat jij dat examen aan het eind van de dag gelijk succesvol kunt afleggen.

“De theorie cursus behandelt ook proefexamens en gevaarherkenning situaties.”

 

Direct aanmelden

 

Haal je theorie examen in 1 dag

De theorie cursus wordt verzorgd in Sneek, maar is natuurlijk ook voor mensen uit Joure toegankelijk. De kosten bedragen € 75,- voor de gehele dag. Dit bedrag omvat niet de kosten voor het CBR theorie-examen zelf. Je dient zelf een theorie-examen aan te vragen bij het CBR, hiermee kunnen we je uiteraard helpen. Je volgt de auto theoriecursus in een groep van maximaal 8 personen. Hierdoor kunnen onze instructeurs meer aandacht aan iedereen besteden, wat jouw kans op slagen weer vergroot.

Meld je gelijk aan

Neem voor meer informatie over het halen van je theorie examen in 1 dag nabij Joure (Sneek) gerust contact op. Je gelijk aanmelden is ook mogelijk. Dit doe je via onze website.

Voor al je vragen kun je telefonisch contact opnemen via 06 141 841 66, of door een bericht te sturen per e-mail of het online contactformulier. Je hoort zo snel als mogelijk van ons.

 

Direct aanmelden