• darkblurbg

Rijschool in Sneek e.o.

Rijschool gezocht? Woon je in Sneek of omgeving en sta je te popelen om je rijbewijs te halen? Rijopleidingen Hoekstra is een goede en betrouwbare rijschool in en rondom Sneek. Wij vinden het allerbelangrijkste dat jij met veel plezier je autorijlessen volgt. Zo leer jij op een leuke, ontspannen wijze goed autorijden.

Ben je woonachtig in (de buurt van) Sneek en wil je dolgraag je rijbewijs halen? Les dan bij Rijopleidingen Hoekstra. Vraag nu een gratis proefles aan!

Rijopleidingen Hoekstra helpt jou om je straks zeker te voelen op de weg

 

Gratis proefles

 

Rijopleidingen Hoekstra

Hoekstra is dé rijopleiding van Sneek e.o.

Waarom zou je voor ons kiezen?

  • Al jaren een hoog slagingspercentage
  • Vaste instructeur
  • Gratis proefles
  • Flexibele lestijden
  • Direct beginnen met lessen
  • Betalen in termijnen
  • Moderne lesauto's: VW Polo
  • Theorie in 1 dag

 

Gratis proefles

 

Je rijbewijs halen op een veilige manier

Bij ons haal je jouw rijbewijs op een veilige manier. De rijinstructeurs zijn ervaren en professioneel. Maar ze zijn ook in voor een geintje op zijn tijd. Ze helpen jou om een goede autobestuurder te worden. Zodat jij je straks zeker op de weg zult voelen. Je rijdt tijdens de rijlessen in Volkswagen Polo's, moderne lesauto's.

Al jaren heeft Rijschool Hoekstra  een hoog slagingspercentage

Theorie in 1 dag

Een belangrijk onderdeel van je rijopleiding is de theorie. Alle stof lezen en uit je hoofd leren kan voor sommigen heel lastig zijn. Rijschool Hoekstra organiseert daarom ééndaagse theoriecursussen. Gedurende deze dag krijg je alle theoriestof aangeboden. Zo ben je goed voorbereid op het theorie examen.

Je krijgt de theorie aangeboden door middel van afbeeldingen en video’s. Je ontvangt tips én een informatiepakket waar alles nog eens uitgebreid uitgelegd wordt. Verder maken we die dag proefexamens en komt ook het onderwerp gevaarherkenning aan bod. De eerstvolgende maandag na elke theorie dag vindt het theorie examen plaats.

Een goed begin is het halve werk…

Rijschool Hoekstra

De reguliere opleiding is een of twee uur autorijles per week. Een spoedopleiding is uiteraard ook mogelijk. Meld je nu aan voor een proefles. Als je na je proefles besluit om je rijbewijs bij ons te komen halen, is de proefles helemaal gratis!

 

Gratis proefles